If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не мога да го намеря. А с тия празници сега е сложно. На работа съм чак на 29-ти. Надявам се тогава да го намеря. Че прерових едни шкафове, ма го няма там, остава една барака, а в нея има много неща.
Пичове, трябват ми 2 бр. изпуснали тотално предни амортисьора за 33-ка от последните. Тези с 3-те болта.
Трябват ми тотално мъртви за ядрени опити.
Имам, ама не тотално изпуснали, също за опити, ама нямам време за това. Изпуснал е по стара традиция десния, но и левия не е особено читав.
Иначе мислех да ги рециклирам, защото са прави, без деформация.
Хайде признавай си, какво си намислил!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Имам, ама не тотално изпуснали, също за опити, ама нямам време за това. Изпуснал е по стара традиция десния, но и левия не е особено читав.
Иначе мислех да ги рециклирам, защото са прави, без деформация.
Хайде признавай си, какво си намислил!
Не!
Ако ме включиш в проекта, ще ти помогна с мърморене и "ценни" съвети!
Пълнители ли искаш да слагаш?
Защото най-лесното е да ги отвориш, да им смениш маслото и семерингата от Хубата Силс и са пак на пистата.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Не!
Ако ме включиш в проекта, ще ти помогна с мърморене и "ценни" съвети!
Пълнители ли искаш да слагаш?
Защото най-лесното е да ги отвориш, да им смениш маслото и семерингата от Хубата Силс и са пак на пистата.
Нещо такова ще е.
Това с отварянето не е вариант, защото един амортисьор не само семеринг.
Comment